۱۵ مهر, ۱۴۰۳

بیانیه شورای هماهنگی در اعتراض به مصوبه ناقص‌رتبه‌بندی مجلس و مخالفت دولت با اجرای رتبه‌بندی

اتحادیه

 

فرهنگیان عزیز بازنشسته و شاغل!

در دور جدید اعتراضات صنفی، فرهنگیان ایران برای تحقق حقوق دانش‌آموزان و بهبود معیشت و منزلت معلمان شاغل و بازنشسته ، حماسه‌ای سترگ خلق کردند. اما متاسفانه مجلس روز چهارشنبه، ۲۴ آذر، توجهی به اعتراضات ننمود و نمایندگان مجلس رتبه‌بندی را ناقص تصویب نمودند.شب گذشته دولت هم با دهن‌کجی به خواسته ی فرهنگیان رسماً اعلام کرد که همین رتبه بندی نیم‌بند را اجرا نمی کند.

بی تردید تصویب نیم بند رتبه‌بندی توسط نمایندگان مجلس حاصل اعلام نارضایتی‌ها و اعتراضات ما معلمان در کنش های صنفی تجمعات و تحصن ها بوده و ادمین‌های استانی، فعالان صنفی و کانون‌ها و انجمن‌های صنفی فرهنگیان و تمام معلمان مطالبه‌گر همچنان تا تحقق مطالبات خود دست از اعتراض نمی کشند.به مصداق آن ضرب المثل مشهور «سوار را غم پیاده و سیر را غم گرسنه نیست»دولتمردان و مجلسیان کمترین اعتنایی به رنج و شکنج معلمان سرزمین ما ندارند.

شورای هماهنگی مراتب اعتراض خود را نسبت به مجلس و دولت اعلام می دارد و اعلام می‌کند این مصوبه‌ی تحمیلی مورد قبول ما معلمان نیست و به دولت و مجلس هشدار می دهد در مقابل اراده و حقوق معلمان نایستند. بی‌شک این بی اعتنایی در آتیه تبعات جبران ناپذیری برای قانون‌شکنان خواهد داشت.
شورای هماهنگی در راستای ادامه مطالبه‌گری برای تحقق مطالبات فرهنگیان بازنشسته و شاغل اعلام می‌کند :
۱_ “همسان‌سازی واقعی حقوق‌ بازنشستگان بر مبنای قانون مدیریت خدمات کشوری” سال‌هاست که توسط دولت‌های مختلف نادیده گرفته شده‌است. قانون همسان‌سازی واقعی که قبلا بودجه آن پیش‌بینی شده است باید مصوب و از تاریخ اول مهر ۱۴۰۰ اجرا گردد.
۲_ به زبان ساده با توجه به مصوبه روز چهارشنبه،۲۴ آذر ، حقوق معلمان به صورت میانگین بین ۱.۵ تا ۲ میلیون تومان افزایش خواهد یافت. تحقق #رتبه‌بندی‌شاغلان_بر_ اساس_حداقل_هشتاددرصد_حقوق‌هیات‌علمی به حداقل ۲۵ هزار میلیارد تومان برای شش ماه دوم نیاز دارد و برای سال آینده بایستی بودجه حداقل ۵۰ هزار میلیارد تومانی به آن اختصاص داده و منابع آن را شفاف اعلام نمایند. خواسته معلمان همترازی متناظر و پایه به پایه با اعضای هیات علمی است مطالبه‌ای که روح اصلی رتبه‌بندی است اما در مصوبه اخیر توجهی به آن نشده‌است. دولت باید رسما اعلام کند که رتبه‌بندی را از مهر ۱۴۰۰ اجرا خواهد کرد و منابع بودجه سال بعد را شفاف اعلام نماید.

۳_ فعالان صنفی در سراسر کشور پیشقراولان کنشگری هستند و تاکنون هزینه‌های فراوانی به آنان و خانواده‌هایشان تحمیل شده‌است اما دست از عدالتخواهی بر نداشته اند، اسماعیل عبدی با اتمام شش سال زندان ظالمانه اکنون بیش از یک سال است که در حال گذراندن حکم ظالمانه زندان ۱۰ ساله می باشد.از سوی دیگر محمدرضا رمضان‌زاده و یعقوب یزدانی هم دوران حبس خود را در بجنورد به خاطر فعالیت صنفی سپری می‌کنند و مهدی فتحی هم ماههاست با وجود بیماری سخت در بازداشت موقت به سر می برد.
حاکمیت برای ایجاد ترس و وحشت آقای رسول بداقی را با خشونت بازداشت نموده تا در معلمان رعب و وحشت ایجاد نماید اما طنین شعار #معلم_زندانی_آزاد_باید_گردد در تجمع روز دوشنبه ۲۲ آذر در تمام ایران نشان داد که معلمان آگاه، مرعوب سرکوب و سناریوهای امنیتی نمی‌شوند و از فعالان صنفی دربند حمایت می‌کنند. ما خواهان آزادی بی‌قید و شرط تمام معلمان دربند به ویژه رسول بداقی هستیم.
۴_ طی روزهای گذشته سایت موسوم به صدای معلم با طرح برخی اتهامات واهی موجب ایجاد خوراک سناریوسازی رسانه‌های وابسته‌ای مانند کیهان، جوان و … شد. رسانه‌هایی که از بیت‌المال بودجه دریافت می‌کنند و به جایی پاسخگو نیستند و پایگاهی بین مردم ندارند و زمینه سرکوب را فراهم می‌کنند. شورای هماهنگی متشکل از کانون‌ها و انجمن‌های صنفی فرهنگیان شناسنامه‌دار و قانونی است دوران این اتهامات نخ‌نما سپری شده و معلمان آگاه‌تر از همیشه، از شورای هماهنگی و تشکل‌های صنفی مستقل حمایت می‌کنند. ما این سناریوسازی رسانه‌‌ای که در اصل زمینه سرکوب است را به شدت محکوم می‌کنیم.
شورای هماهنگی با توجه به موارد فوق اعلام می‌کند تا تحقق رتبه‌بندی کامل و همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و شاغلین و آزادی معلمان زندانی به ویژه آقای رسول بداقی قدرتمندانه پیگیر مطالبات تمام معلمان است.
شورا بنا به درخواست فعالان صنفی و عده زیادی از همکاران، تجمع روز سه‌شنبه، ۳۰ آذر را به خاطر نامساعد بودن شرایط جوی و مقارن بودن با شب یلدا لغو می کند و به تجمع سراسری در تهران و شهرستان‌ها ومراکز استان‌ها در تاریخ پنجشنبه، ۲ دی راس ساعت ۱۰ صبح ، در اعتراض به مصوبه مجلس و خلف وعده دولت در مورد رتبه‌بندی و عدم توجه به لایحه همسان‌سازی بازنشستگان فراخوان می‌دهد.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ویدیو شاخص

دسته ها