حسین راغفر یک کارشناس اقتصادی حکومتی درباره پیامدهای حذف ارز ۴۲۰۰تومانی گفت که مسؤلان هیچکدام هزینه افزایش ارز را ندادهاند چون از آن منتفع بودند. آنها متوجه نیستند هزینه این اقدام برای جامعه چه میزان و چه چیزهایی است و اینها یعنی ناامنی، یعنی امنیت نظام را تهدید کردن. یعنی اتفاقاتی مانند حوادث دیماه ۹۶ و آبان ۹۸.
«الان شما میزان یارانهای را که به هر خانوار میدهید ۱۰برابر کنید، برنجشان را هم نمیتوانند تأمین کنند، نیازهای اصلیشان را نمیتوانند تأمین کنند. معنی آن این است که وقتی این [ارز ۴۲۰۰تومان] را حذف میکنید همه هزینه زندگی خانوارها چندین برابر خواهد شد و این نیست که ما الآن داریم فقط به چند قلم یارانه میدهیم.
یکی از تئوریسینهای آنطرفی میگوید ما هزینه افزایش قیمت ارز را دادیم نباید هزینه کاهش قیمت ارز را بدهیم. چه کسی هزینه افزایش قیمت ارز را داده است؟ شما یا مردم؟! مردمی که دچار اعتیاد و سرخوردگی شدند. خودکشی کردند. از مملکت خارج شدند. جرم و جنایت و سرقت در کشور رشد کرده است. اینها هزینههایی است که مردم دادند. طلاق و پیامدهای اجتماعی است. کودک کار است… کجا شماها پرداختید؟!
مسألهای که وجود دارد این است که مسئولان کشور هیچکدام هزینه افزایش قیمت ارز را ندادند برای اینکه از این قضیه منتفع بودند، به همین دلیل هم هست که اصلاً متوجه نیستند هزینههای این اقدام برای جامعه چه میزان و چه چیزهایی است و اینها یعنی ناامنی، یعنی امنیت ملی را تهدید کردن. خود مسئولان کشور این کار را کردند و چون نمیدانند که چه اتفاقی میافتد، اتفاقاتی مانند حوادث دیماه ۹۶ و آبان ۹۸ رخ میدهد و از سر ناچاری میگویند که یکسری آدمهای نفوذی و عوامل خارجی آمدند و… اینها مردم عادی هستند و قربانیان این سیاستها هستند. تا زمانی که شما سیاستهایتان را اصلاح نکنید امکان ندارد که بتوانید بر این مشکلات فائق بشوید».